dilluns, 19 de desembre de 2011

Obsessions


Fa un temps vaig batejar-lo com l’apòstol del mono-tema. Ara ha canviat de tema, però segueix amb el plantejament monocorde.
Abusant de privilegis, de la benevolència o del cansament de la direcció de la publicació que critica, es dedica a posar a parir, des del desconeixement i la mentida, als mitjans de comunicació locals.
No importa que li hagin explicat 100 vegades, que hagi estat desautoritzat pel col·legi de periodistes, que el capítol 2 de comunicació s’hagi reduït a 1/3 de l’inicial en 3 anys, que l’Actual sigui ara l’únic mitjà d’informació de les programacions culturals, esportives o de les entitats del municipi. Ell, barrejant interessos partidaris, familiars o personals, segueix erra que erra.
Que vol? Que acomiadem el personal? Que tanquem Ràdio Castellar? Aquestes són les partides més grans.
Quantes vegades li hem explicat que la impressió de l’Actual costa 75.000 € i que ingressem 40.000 € en publicitat. Si sap restar això són 35.000 €  de diferència (1,5 € /any, per castellarenc).
Senyor Arderius, de veritat no té res més important a que dedicar-se? De veritat creu que les mentides de tan repetir-les es converteixen en veritats? Perquè no dedica les seves energies a buscar un altre mono-tema que aporti més beneficis als nostres convilatants