dilluns, 30 de gener de 2012

Sommis de grandesaA vegades ens creiem que som un gran país, deixem de banda reivindicacions buides i ens posem a treballar.
Els incompetents del tripartit i el seu conseller Nadal van aconseguir organitzar la societat civil Barcelonesa, reflotar una companyia aèria i tancar un acord amb el maleït govern de Zapatero, per independitzar el Prat de Barajas i posar les bases per convertir l’aeroport de  Barcelona  en un “HUB”, que ens permetria totes les connexions aèries internacionals. Tots,  plens  d’orgull patriòtic, repetien, com el projecte era clau pel desenvolupament econòmic del nostre país. De fet tots no, CiU deia que era poc.
Ha passat el temps, ja no estan els incompetents del tripartit ni el conseller Nadal, tampoc el maleït Zapatero que tan ens odiava.  El PP s’ha carregat en 15 dies el projecte del Prat i ens ha tornat a la cleda d’AENA i la companyia aèria presenta concurs de creditors, dixant 4.000 treballadors al carrer, davant la indiferència del govern de la Generalitat.
On és el senyor Mas? I el monument a la incompetència que és el conseller Recoder? Que fàcil, quan ser patriota és embolicar-se amb la senyera, i millor si és estelada.