divendres, 3 de febrer de 2012

La coherència del PP"A tenor" del contingut de l’article del PP a l’Actual, tinc la impressió que no els va agradar la meva intervenció al Ple Municipal. Jo he de confessar que vaig tenir dificultat per entendre la seva. 
Continuo sense saber com justifiquen les pujades d’impostos, quan uns dies abans deien que no ho faríen mai. Ara a Castellar, fan servir, per justificar la pujada de l’IBI del govern central, el mateixos arguments que per oposar-se a la que es va fer a Castellar.
I és que, amb els que confonen Pepe amb PéPé, és difícil, fins i tot compartir sentit de l’humor .
Per si volen guardar-la o fer-la servir amb criteri, reprodueixo, la part central de la meva intervenció.
De res.  

Senyor Carpio, senyors regidors del PP. Després de llegir la seva proposta i escoltar les seves argumentacions, no sé si dubtar  del seu criteri o felicitar-los pel seu atreviment.
Crec que mai a la història municipal, al menys a Castellar, un grup ha demanat un recolzament explícit al govern de l’Estat, tenint 2 regidors de 21 i en un tema absolutament antipàtic.
I a més venen a defensar criteris contraris dels que vostès mateixos, en aquesta sala, van defensar fa uns mesos en el debat de pressupostos.
Per què ens demanen que recolzem al govern del PP?
Perquè en unes setmanes s’ha passat per l’arc del triomf, el programa electoral que defensaven des de fa 3 anys?
Perquè ha empobrit, més, amb les seves decisions, als treballadors i la classe mitjana del nostre municipi?
Per què abanderen les polítiques més conservadores i neoliberals de reducció del dèficit, quan ja ningú creu, ni el FMI, que es pot sortir de la crisis sense reactivar l’economia?
Per què decideix de forma unilateral la política impositiva dels ajuntaments? atemptant contra l’autonomia municipal i dificultant amb les seves accions la gestió d’un pressupost democràticament aprovat?
No, senyor Carpio, les mesures preses pel govern de l’estat no tenen les nostres simpaties.
Una cosa que compartim: farem el possible per que tots els castellarencs i castellarenques tinguin clar, que és el govern del PP i no l’Ajuntament,  el responsable de la pujada de l’IBI.