diumenge, 23 de setembre de 2012

Ni espanyola ni estelada, bandera roja


És evident que els catalans som fantàstics, meravellosos, honrats i democràtics, i els espanyols estúpids, xoriços i sectaris.
La nostra televisió és modèlica i els seus professionals,  plurals, representen tots els sectors ideològics del país, la resta de les cadenes manipulades i corruptes.
En Catalunya el nostre gran govern, presidit pel príncep Artur és un model d’equanimitat. No ha retallar la sanitat i  tampoc l’escola i ha pujat els impostos als més rics per afavorir als més necessitats.
Els últims 2 anys CiU no ha rebut el recolzament al Parlament  del PP ni ha votat, de forma acritica, a favor de la política de retallades del govern del PP a Madrid.
Que ens volen fer creure? Que significa la pantomima de la visita de Mas a Rajoy, com si fos el compte de Barcelona que demana una rebaixa dels delmes al emperador de les Espanyes? Que no ha estat una burda maniobra electoral? Que no pretén que la senyera (ara estelada) amagui una gestió desastrosa i injusta?
És evident que Catalunya té dret a un tracte fiscal més just, però en una Catalunya independent, en una Espanya federal  o en una Europa més integrada, alguns continuarem defensant la supressió de totes les fronteres i seguirem mantenint com a bandera la vermella, la que representa els anhels de llibertat, igualtat i solidaritat.