dissabte, 23 de març de 2013

L’Altraveu, llibre d’estilPartim de la base, deu em guardi de pensar el contrari, que són els millors, els més guapos i els més intel·ligents, i, evidentment,  sempre tenen raó.
Establerta, de forma indiscutible, la base de partida, hem de reconèixer que de vagades es generen petits desajustos sense importància,  que en cap cas desvirtuen els principis  generals.
Aquest mes tocava un tema profundament social: que fa i que cobra l’alcalde. Dos temes públics i publicats, des de que va començar el mandat, fa quasi dos anys.
L’estratègia és coneguda:  article a l’Actual, difusió en les xarxes socials. Com sembla que no va quedar prou clar o contundent, un insigne militant, apòstol de monotema,  publica un altre article a Forja sobre el mateix tema.
 Finalment tot culmina en una pregunta al Ple, que serveix, bàsicament, per fer el ridícul, demostrar la seva ignorància i deixar palesa la seva falta de dedicació a les tasques municipals.
Per que amb independència de l’ús que doni al seus ingressos, algun regidor de l’Altraveu cobra l’hora de dedicació municipal a preu d’executiu de multinacional.
Evidentment, i ja s’han fet sentir, la culpa és de l’equip de govern, manipuladors i poc demòcrates, ja se saps ells són perfectes i sempre tenen raó.
Diuen que a mig mandat pleguen, és renoven, entren dos nous amb forces renovades. Ala! Tornem-hi.  Cada vegada fan més mandra.