dilluns, 22 d’abril de 2013

Guindos, el gurú.El pla era molt fàcil: guanyen les eleccions, el mon recupera la confiança en la economia espanyola, els mercats es barallen per invertir, la dreta europea, Merkel inclosa, es posen al servei del PP, comencem a créixer i tots feliços.
Que ha passat? el dèficit descontrolat, el deute en màxims històrics, l’economia en recessió, i el que és més greu el número d’aturats, en permanent creixement, fa molts mesos que està a nivells insostenibles.
La polítiques de retallades en polítiques socials ens fan cada dia més pobres i deixen a molts ciutadans al marge de qualssevol protecció.
Quan reconeixeran que una política del control del dèficit, sense creixement, sense incentius als processos productius, no ens permetrà sortir de la crisis, si ja ho diu fins i tot el Fons Monetari  Internacional, tants anys el guardià de l’ortodòxia!
El senyor Guindos, amb el seu aire estúpidament altiu, és la cara d’aquesta desastrosa política econòmica. Ara ens diu que s’han equivocat , que continua la depressió, que continuarà el creixement de l’atur, que tot seguirà igual un any més. Aquesta gent no té alternatives, l’única política és fer-nos patir més.   Ja és hora de canviar de política i de dirigents.