divendres, 1 de novembre de 2013

L’Anna el Dani i la Soraya

L’Anna  el Dani i la Soraya són tres joves regidors socialistes que un dia van decidir dedicar una part de la seva vida a servir als seus convilatans. Es van presentar en la candidatura que encapçala l’Ignasi i els castellarencs van voler que fossin regidors.
Ser regidor, ser-ho amb responsabilitat i rigor no és fàcil, s’ha d’aprendre l’ofici, el funcionament de la administració i el de la teva pròpia àrea. Ja sabien que estarien sotmesos a certes incomprensions, que l’activitat política és moltes vegades dura i  incompresa, que és fàcil rebre un tracte injust. S’assumeix,   forma part de l’esforç  i del compromís.
Pel que no estan preparats, no estem preparat ningú, és per què qualsevol brètol t’insulti en públic i qüestioni, sense coneixements, la teva dedicació, els teus esforços i els teus sacrificis, en nom de no se sap que principis o que valors i des de una plataforma  que no deixa de donar mostres permanents de la seva incompetència i que creu que les lleis i les normes només obliguen a la resta del món.
Ànims companys , no os sentiu insultats, la raó està amb vosaltres.