diumenge, 8 de febrer del 2009

Comunicació i noves tecnologies

La comunicació ha estat des del començament una preocupació de l’equip de govern. Una societat ben informada és una societat més lliure i més democràtica.
La sortida, ara fa un any, de l’acTUAL va corregir un dèficit endèmic que la iniciativa privada mai ha cobert amb solvència, però l’acTUAL és només un pas.
En les últimes setmanes s’ha fet publica la nova versió del http://www.castellarvalles.cat/, molt més versàtil, flexible i potent i en aquest mateix any tenim la voluntat de posar en marxa un nou web informatiu: la versió virtual de l’acTUAL.
El divendres passat vam fer una reunió amb tècnics de totes les regidories per reflexionar sobre com treure el major rendiment possible a un pressupost de comunicació cada vegada més reduït i que alguns consideren superflu.
A més dels mitjans consolidats, Radio Castellar, l’acTUAL, les noves tecnologies seran claus en la comunicació de l’ajuntament i els ciutadans: sms, facebook, correus electrònics.... han d'anar substituint de forma gradual els sistemes de comunicació tradicionals.
La segmentació i l'especialització informativa també han de contribuir a l'objectiu de millorar l'eficàcia i ser més eficients amb uns mitjans necessàriament reduïts.
Aquest cap de setmana i a nivell de partit també hem tingut unes hores de reflexió i anàlisis sobre les possibilitats de facebook amb la Jèssica Fillol, companya de l’agrupació que dedica al tema una part important de la seva activitat professional. És un privilegi tenir entre els companys gent jove d’aquesta qualificació tècnica i, al mateix temps, d’aquest compromís polític.