divendres, 27 de maig del 2011

Perquè

Per alguns, els resultats de les eleccions municipals a Castellar ha estat una sorpresa: majoria absoluta, tendència contraria a la resta del país, CiU amb el pitjor resultat de la seva història quan el seu partit va a l’alça, ERC fora de l’Ajuntament...
No és la primera vegada que un municipi es rebel·la contra les tendències i vota en clau local.
Ja sé que per alguns, és difícil d’acceptar, fa molt que rebem lliçons, de participació, de proximitat, d’autenticitat... Ja sabem que alguns han tingut sempre una legitimitat especial.
Per cert, hi ha alguna diferència entre dir “primer els de casa” o “ara ens haurien de dir Castilla del Valle”? no és el mateix feixisme?
I si resulta que la gent és intel·ligent, sensata i raonable i creu en un model proper i integrador? I si resulta que l’equip de govern ha fet les coses bé?
Quin és el secret? dedicació, proximitat, treball al servei dels ciutadans?
No és tan difícil: un bon equip, una bona gestió, una actitud oberta i propera, un candidat excel·lent, una campanya ben dissenyada i millor executada, per un equip nombrós, compromès i entusiasta. Un gran grup d’amics amb un objectiu comú: millorar les condicions de vida dels nostres convilatans.
Sincerament, crec que a Castellar ha guanyat el que ha fet més mèrits, el que ha jugat millor.