dissabte, 21 de febrer del 2009

La senyora Gatell i els diners

De tant en tant, a la senyora Gatell li ve un atac de gestió, normalment per a justificar la seva fantàstica activitat a l’ajuntament.
Ara camina capficada en els "models de gestió", en la inexistència de la ideologia, i en com de dolents i sense cor són els socialistes, que només pensen en el fet que els números quadrin.
L'última excusa és l'Obra Social Benèfica (OSB), una de les joies de la corona, en la qual, com en alguns altres temes, durant molts anys s’ha fet la política de l’estruç. Com deia un expert consultat aquests mesos: “l’OSB funciona bé, però si continua per aquest camí haurà de tancar”; i els socialistes no volem que tanqui, volem que duri molts anys, sanejada i solvent.
És cert que l’OSB ha de complir una funció benèfica i l’Ajuntament córrer amb el 100% del cost d’aquesta funció, però no és normal que l’Ajuntament, és a dir tots els castellarencs, subvencioni persones que tenen mitjans i que poden pagar la totalitat del cost de la seva estada.
La bona gestió va en benefici de les institucions i dels ciutadans, i no en la seva contra.
Quan es deixa un forat de 1’5 milions d’euros, es fan obres sense consignació pressupostària, i s'és incapaç de reconduir i acabar un projecte descontrolat, crec que el més prudent és no parlar gaire de gestió i molt menys de diners.