dilluns, 16 de juny del 2008

Benvingut

El senyor Lluís López s’incorpora a la plèiade d’amics: benvingut doncs.
Probablement no coincidirem sempre, ja sé que no valora el meu estil "d’endinsar-me en la foscor dels altres, en el món interior" que, segon vostè, conec de les persones, però de totes maneres gràcies per la seva valoració.
La veritat és que no sóc tan satànic, ni m’interessa la part fosca (?) de les persones. De fet, les meves deduccions surten directament dels escrits que, tan generosament, fan de la meva persona o del meu grup, persones que normalment tenen més mala llet de la que té vostè.
És tard i tinc una setmana complicada, però, no puc evitar fer un comentari al seu escrit: els socialistes (els llibertaris i els altres) no esperem que ens beneeixin o que se’ns atorgui llicència per opinar.
No busqui en el nostre grup tics autoritaris, que probablement troba al seu, nosaltres som ciutadans lliures i la nostra disciplina un acte voluntari.
Benvingut senyor López i tingui la certesa que, en condicions normals, és a dir, sense llicències que atorgar; coincidiríem en la majoria dels nostres plantejaments.