dimecres, 19 de novembre del 2008

L'ínclit Papell 2

El senyor Papell és d’aquells a qui agrada donar lliçons de participació, d’ètica... exigències que poques vegades compleix.
El senyor Papell participa cada setmana en un programa de ràdio a on s’expressa amb plena llibertat i critica a qui vol.
És normal que un regidor participi setmanalment en un programa de ràdio?.
Que diria l’ínclit senyor Papell si això ho fes un regidor socialista? què diria si tingués un programa setmanal a la ràdio el regidor de comunicació?
Perquè no predica amb l’exemple i plega?. Plantejarà també al Consell de Comunicació les incompatibilitats? o això només afecta a l’equip de govern?.

3 comentaris:

Jordi i Oriol ha dit...

Home Pepe, dues crítiques per mi en un dia!

i això que jo al meu escrit ni t'he anomenat! T'has sentit aludit eh?

Jo ja feia el programa abans de ser regidor i no veig quina incompatibilitat pot tenir que faci un programa de manera voluntària i sense cobrar d'un mitjà públic.

Que a tu et molesti ja ho sé. Però d'incompatibilitats zero, ho sento.

Per cert, un regidor de comunicació es sent orgullós d'haver-se carregat una ràdio?

salutacions

Jordi i Oriol ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pepe González ha dit...

Ínclit Papell:

La teva ignorància només és comparable a la teva imprudència. Jo no esborro missatges: el sistema em demana l’autorització per publicar-los ja que exigeixo que els interlocutors donin la cara. Vaja que no accepto comentaris anònims.
Els que ens guanyem la vida treballant dediquem al blog els espais morts i les matinades a dormir, ja que hem d’aixecar-nos aviat, així que les respostes es demoren.
Evidentment no tens raó, en cap sistema democràtic un representant polític té un programa als mitjans de comunicació públics, però jo ja sé que et costa entendre la democràcia, normal quan algú creu que la veritat és genètica o hereditària.
El regidor de comunicació, fa una estona he parlat amb ell, no s’ha carregat cap ràdio sinó que ha aconseguit, pràcticament amb els mateixos mitjans, que funcioni la ràdio i que surti cada setmana l’aCTUAL.
Això és el que emprenya, eh senyor Papell? que l’aCTUAL, malgrat les seves crítiques i en poc temps, s’hagi convertit en el referent informatiu dels castellarencs.