dijous, 23 de setembre del 2010

Regidors

No sé si la gent inclou sempre als regidors en la categoria de polítics, un qualificatiu desprestigiat no sempre de manera justa.
La política local és la base del sistema democràtic i és probablement la que dóna més satisfaccions i la que exigeix més dedicació i esforços.
¿Són conscients els ciutadans de les hores de dedicació, dels cap de setmana sacrificats, de les renúncies a nivell personal, familiar i professional, de les incomprensions, del menyspreu i les mirades per sobre de l’espatlla del éssers superiors, dels comentaris dels que ho saben tot?.
I en la majoria dels casos actuant de forma amateur, compatibilitzant l’activitat de regidor amb la teva feina, amb la que menges i pagues l’hipoteca.
Algú podrà pensar que és una feina voluntària, que no s’obliga ningú i és cert, com també que molts que podrien fer una bona gestió prefereixen o no s’atreveixen a donar el pas.
Entre tots hem de revalorar una funció agraïda però difícil, que exigeix dedicació, esforç i compromís i al contrari de lo que molta gent pensa no compensada econòmicament.