diumenge, 12 de juny del 2011

Lliçons de democràcia

És evident que a alguns no ha agradat el resultat electoral, normal. Fins i tot hi ha qui el considera una desgràcia per Castellar i qüestiona si no la seva legalitat sí una certa legitimitat democràtica.
Com era inevitable també al ple d’investidura van rebre la corresponent lliçó de democràcia i legitimitat, és el que passa quan es té sempre la raó: els seus 900 i escaig vots, és la societat civil organitzada, els nostres quasi 5.000, ciutadans inconscients que fan “seguidisme” dels polítics tradicionals.
Fins i tot un “papà” em va fer el corresponent, i per ell legítim, comentari impertinent.
És curiosa la facilitat amb què es passa de demanar democràcia real, democràcia autèntica, a negar la democràcia. En democràcia tens la raó que et donen els ciutadans.
Fa molts anys que vaig deixar de creure en les avantguardes conscienciades, que tenen sempre raó i que són la consciencia de les masses.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es curiós que uns diguin més de 900 i altres diguin quasi 5.000. Crec que és una lliçó de modèstia que dònen els de l'Altraveu, ja que també podrien haver dit quasi 1.000. Son detalls poc importants per a la gent del carrer, peró els que ho llegim u ho sentim analitzant cada paraula i cada detall, ens adonem de la pedanteria d'uns i de la modèstia dels altres.
Gràcies

Pere Vila A.

Anònim ha dit...

No cal que expliquis quines són les teves simpaties:
PSC 4.937 vots
Altraveu 927
jo soc un pedant i tu un modest.
De res