dijous, 17 de juliol del 2008

E la nave va

Doncs sí, després d’uns mesos de posar ordre, de reparar velamen i de restaurar les vies d’aigua, la nau navega a velocitat de creuer.
L’acTUAL ha arribat al nombre 21 i ja és un mitjà consolidat: informa de la realitat de la vila, és un important fòrum de debat i, especialment, és un magnífic instrument d’informació de les activitats lúdiques i culturals que es fan al nostre municipi.
La setmana passada es va aprovar el projecte de restauració de l’auditori que els propers dies volem explicar conjuntament amb el projecte d’edifici de la plaça major i el del mercat vell. També el de la nova ubicació de Benestar social.
Si tot va bé l’auditori podrà iniciar la seva activitat per la festa major de l’any que ve.
En els propers dies començaran les obres de “peatonització” dels carrers Montcada i Sala Boadella i els propers mesos el pàrking de camions.
Probablement seria interessant, per posar alguna pega, que l’equip de govern tingués garantida de forma permanent la governabilitat. La situació post electoral, amb dos partits perdedors i un grup que necessitava definir-se, no era fàcil. Ara, un any després, probablement és el moment d’iniciar el procés per consolidar un pacte estable.