diumenge, 28 de juny del 2009

Pacte d'Aiatol.las

Probablement tenen raó els que diuen que és millor no fer-ne cas, que quan algú està situat en un discurs fals, demagog i embogit, es desautoritza sol.
De totes maneres sap greu que unes sigles com ICV, hereus de l’històric PSUC, estiguin a Castellar en mans de gent tant incompetent i tant sense escrúpols i a més en aliança amb ressentits que culpen de tots els seus mals a la racionalització dels mitjans públics de comunicació.
La senyora Eva Clariana i els seus amics (?) saben perfectament que menteixen en la seva valoració de l’Actual i també que l’actual sistema de comunicació és més barat que l’anterior. També saben que menteixen quan ens comparen amb Barberà, oblidant-se, curiosament, a on van en cada cas els ingressos de publicitat.
Encara són més cínics quan parlen de plans de sanejament, de sous municipals o de càrrecs de confiança. L’Ajuntament de Castellar aquest any ha congelat els ingressos de regidors i grups municipals i és el que menys càrrecs de confiança té del Vallès. Comprovi senyora Clariana els ajuntaments en què té alguna responsabilitat el seu partit.
El sistema d’aportacions als grups municipals, aprovat per consens fa uns quants mandats i del que ICV s’ha beneficiat quan era a l’Ajuntament, no ha canviat i no recordo que renunciessin als ingressos a les legislatures anteriors.
Tampoc conec cap grup municipal del seu partit, a cap ajuntament, que hi hagi renunciat.
Per què aquesta visceralitat per part d’un partit amb el que compartim tasques de govern a la Generalitat i a tants municipis de Catalunya? De veritat creuen que aquest és el camí per tornar a l’Ajuntament? i si tornen, amb qui faran govern? amb CiU?
El recolzament ciutadà a ICV i abans el PSUC sempre ha estat en funció de la presència i de la preocupació dels problemes reals dels ciutadans. Les difamacions i les mentides sempre els han portat a la marginalitat.