dijous, 4 de juny de 2009

Tremosa el mentider

Sabien que era molt de dretes, que no té ni idea de transports, que no es creu Europa, que va votar en contra de la constitució europea, que és un milhomes pretensiós que creu que ell solet recuperarà el prestigi de Catalunya.
CiU a tret un bon diputat i ho vol substituir per un fantasma.
Ara sabem que també es un mentider

LES MENTIDES DE RAMON TREMOSA.

1. La darrera: Assegura que “la millor fórmula és la d’un govern de CiU a Catalunya i del PP a Madrid” (Público, 2 de juny de 2009). Un estudi
del professor d’Hisenda Pública de la Universitat de Barcelona, Albert Solé, sosté que Catalunya va obtenir millors inversions amb els darrers governs de Felipe Gonzàlez que amb Aznar.
2. Diu que els túnels en construcció a Mollet del Vallès tenen una pendent d’un 20% incompatible amb el transport de mercaderies. El Ministeri de Foment ja l’ha corregit recordant-li que la pendent d’aquests túnels és de l’1,6%, compatible amb els trens de mercaderies i, per tant, amb el projecte de Corredor Mediterrani.
3. MANIPULA QUAN DIU QUE “NO CAL OBLIDAR QUE POPULARS I SOCIALISTES SÓN ELS QUI ES PORTEN LA PALMA A L’HORA DE VOTAR PLEGATS” (Entrevista a El Singular Digital, 2 de juny de 2009 ): Populars i Socialistes coincideixen en el 69,70% de les votacions. POPULARS I LIBERALS (EL GRUP DE TREMOSA) COINCIDEIXEN EN MÉS DEL 77% DE LES VOTACIONS (font: http://www.votewatch.eu)
4. Confon les lleis: quan parla de la llei de ports cita la 11/2003 de 8 d’abril (llei de Prevenció Ambiental de Castella i Lleó) en comptes de la 48/2003 de 26 de novembre (llei de Règim Econòmic i Prestació de Serveis als Ports d’Interès General)
5. Desconeix les institucions europees: quan estem celebrant el 30 aniversari del Parlament Europeu, Tremosa assegura a aquell que el vulgui sentir que la institució té 20 anys.
6. Amaga que el Partit Andalusista, el PNB i Coalició Canària, els seus socis a la Coalició per Europa, l’amaguen a les seves llistes.
7. Figura com a administrador d’un grup de Facebook anomenat “Jo també estic fart del montillisme”. Campanya bruta i mal educada contra el President de la Generalitat
8. Presentat com a independent, Tremosa va militar durant 17 anys a CDC.
9. Es presenta com a garantia de defensa del Corredor Mediterrani quan la número 2 de la Coalició, Izaskun Bilbao (PNB) defensa el Corredor Atlàntic.
10. Demana a la candidata del PSC, Maria Badia, que signi un manifest en contra de la tercera hora de castellà ignorant que la Llei d’Educació de Catalunya supera aquest conflicte i dóna autonomia als centres.
11. Desconeix les lleis espanyoles: Demana a la candidata del PSC, Maria Badia, que reclami respecte a les competències de la Generalitat de Catalunya en matèria de Ports quan socialistes i ICV van votar a favor d’una esmena en el darrer Debat de Política General que insta a l’Estat a que la nova normativa sobre ports no limiti la capacitat d’incidència dels governs autonòmics en les autoritats portuàries.
12. AMAGA DADES: El grau de coincidència del Grup Liberal del sr Tremosa i el Partit Popular Europeu en temes que tenen a veure amb
l’ocupació i les polítiques socials és del 75%. Els socialistes van coincidir amb els populars en el 56% de les votacions.
13. Proposa limitar a 5.800 hectàries la zona de protecció d’aus del CANAL SEGARRA - GARRIGUES i “Censura al Govern per la seva desídia al no posar fre a les directives europees de tall soviètic”, quan la directiva d’aus, que és d’obligat compliment, és de l’any 79: no van tenir temps de solucionar aquest problema?