diumenge, 28 de juny del 2009

Respectem els espais públics, estimem Castellar

Qualsevol que hagi tingut responsabilitat de gestió a nivell municipal sap el que costa mantenir el mobiliari urbà i els espais públics.
És clau tenir un bon pla de manteniment, però encara més comptar amb la complicitat dels ciutadans i especialment amb la responsabilitat dels grups municipals.
És inevitable la irresponsabilitat, sempre hi ha actituds vandàliques minoritàries que menyspreen el sentit majoritari dels ciutadans, actituds que acaben generant despeses importants al municipi.
El que és incomprensible és que les actituds incíviques siguin fomentades des dels propis grups municipals. Quina autoritat té l’ajuntament davant dels ciutadans si els regidors no respecten les ordenances?
Aquesta setmana s’ha presentat una proposta per fer de les marquesines dels autobusos elements publicitaris per enganxar cartells de partits polítics i entitats.
Sense negar la possibilitat d’estudiar algun suport addicional als pirulins actuals, que sigui compatible amb el pressupost municipal i una certa dignitat estètica, no creiem que les marquesines siguin “el lloc idoni i natural per penjar-hi cartells”.Tal com defensava fa uns anys el mateix partit que fa la proposta, hem de defensar la nostra vila de les agressions de la publicitat descontrolada i més ara que les noves tecnologies permeten sistemes més eficaços i més nets per a donar a conèixer les nostres activitats