dimecres, 23 de setembre del 2009

Comença l'escola

Comença l'escola, comença el curs. De fet les societats funcionen al ritme del calendari escolar. És més primer mes setembre, desprès d’un estiu al “ralentí”, que gener.
I ha començat el curs amb normalitat, sense problemes.
És cert que l’escola El sol i la lluna, continua en la seva ubicació provisional, també que les obres de l’escola nova han recuperat el temps perdut per la caiguda del mur i es preveu que estiguin acabades per l’inici del proper curs.
L’ajuntament aquest any ha fet els deures:
- Ha fet reparacions importants en les escoles per un muntant de mig milió d’euros.
- Ha ampliat l’escola d’adults en dues aules.
- Ha consolidat la gestió del Coral i ara inicia les obres de la segona escola bressol pública.
- Ha reconduït la gestió de l’escola municipal de música i s’estudiem noves alternatives musicals.
- Ha requalificat terrenys per fer tres línies de primària que estan a disposició de la Generalitat.
- Estem en el procés final de posar a disposició de la Generalitat un solar per construir el tercer institut.
Evidentment hi ha gent a l’oposició que ho faria millor, com ha demostrat en els seus anys de gestió, en els que només un mal intencionat com jo, és incapaç de trobar res mínimament destacable.
Ah! També hem contribuït a resoldre els problemes de la Immaculada, el dels desperfectes causat per les obres i el de la viabilitat com a projecte, després de molts anys de “compadreo”, ineficiència i confusió.

2 comentaris:

Mònica Méndez ha dit...

Com a mare d'un alumne del Sol i la Lluna em sento indignada que ho pinti tot de color de rosa. Com pot vantar-se del tema del mur? Sort de la nostra pressió, perquè davant de la seva ineficàcia i intents d'amagar-ho tot al final ens n'hem sortit. I no precisament gràcies a vostès.

Pepe González ha dit...

Trobo que té una indignació molt fàcil i lamento que no sigui capaç de valorar l’esforç econòmic, polític i tècnic que ha fet l’ajuntament per resoldre un problema que no és de competència municipal.
Tampoc estaria de més recordar que a Castellar hi ha més centres educatius que El sol i la lluna.