dijous, 19 de novembre del 2009

Pressupost

Si alguna cosa ha quedat clara en el debat de pressupostos, és que, avui a Castellar, només hi ha una alternativa de govern. Només el PSC és capaç de dirigir la nau municipal en una situació com l’actual, de crisis, després d’alguns anys d’excessos.
Mantenir la majoria dels serveis, amb els ingressos a la baixa, no serà fàcil i exigirà una disciplina ferma i un control exhaustiu. Ho farem, i sortirem enfortits i millors gestors.
ERC ha entès la situació, ha valorat l’esforç i ha donat una lliçó de responsabilitat.
A CiU no la entenem, s’ha negat a entrar en el debat pressupostari, tenia decidit el no, a priori, i no ha fet ni una sola proposta.
La seva intervenció al ple confusa, erràtica, anecdòtica, teatral i buida de contingut, sense entrar-hi en el moll del problema, demostren una certa irresponsabilitat i una clara despreocupació pels problemes reals de la gent, també dels seus electors.
Tindran les seves raons però crec que s’han equivocat.
Que continuïn insistint en les despeses de comunicació quan saben perfectament que al 2010 seran menys de la meitat que el 2007 i en l’hipotètica subvenció a l’auditori, de fa tres anys, sense fer referència a l‘estat de les obres de la plaça Major i la impossibilitat de començar res de nou en una plaça absolutament empantanegada, demostra no només que viuen fora de la realitat, sinó que no són conscients que Castellar continua avançant.
Els castellarencs pateixen la crisis com la resta dels ciutadans del país i amb els pressupostos intentem donar resposta, en la mida de les nostres possibilitats, a aquesta realitat.