dijous, 10 de juny del 2010

Consell Escolar

La senyora Vallès és la representant de CiU al Consell Escolar Municipal i té uns elements comuns amb la resta del seu grup: mai aporta res i s’oblida que el Consell també és un òrgan de participació, només va amb la idea de a veure què escolta per poder criticar desprès.
També té coses pròpies: no coneix el passat i no té ni idea d’educació, això la porta a criticar les polítiques que han corregit les mancances dels seus companys en el passat, i a barrejar-ho tot, a confondre-ho tot.
Com s’atreveix a criticar l’oferta d’escola bressol pública, de la que l’equip actual ha creat 150 places, quan CiU no en va crear cap en 28 anys? Sobre la resta d'escoles bressol, trobarà més informació en un company del seu grup.
Sap quina diferència hi ha entre primària i secundària? Li ha arribat la noticia que l’Immaculada s’incorpora als centres que imparteixen secundària i que això incrementa la oferta? Sap que l’actual model educatiu català, i que defensa el seu partit, es basa en l’existència de centre públics i concertats? No ens faran creure que s’han convertit en paladins de l’escola pública?
No li agrada com funciona el consell d’infants?, per què? perquè és una iniciativa socialista?
De veritat entén el significat del concepte planificació? Sap quines són les competències de cada administració en matèria educativa? Se’n recorda quan havia més de mil alumnes en un sol institut? Sap qui governava a Castellar i a Catalunya?
Preocupa pensar què faria (més aviat què no faria) la senyora Vallès, si tingués competències per fer-ho.
Hi ha una dita que diu: la ignorància és molt atrevida. Senyora Vallès renuncii a la seva ignorància, això és un altre esport, estudii més, entreni més, vagi al Consell amb esperit constructiu com si fos un equip, faci aportacions, col·labori de manera lleial a millorar l’educació a Castellar. I si no és capaç, al menys no faci el ridícul, segur que calladeta està mes guapa.