dimarts, 15 de juny del 2010

La pell fina

La setmana passada CiU va fer una nota de premsa comentant l’últim Consell Escolar, en què posaven en boca de la senyora Vallès afirmacions com les que reproduïm i que són un model d’objectivitat, rigor i respecte, del respecte que ara demana.
Parlant del 3er institut diu:

.... segons paraules de la regidora Mercè Vallès... (parlant de la regidora d’educació).. "tampoc va deixar clars quins mòduls de cicles formatius s'han demanat... Poca informació i poca transparència, com quasi sempre", ha conclòs Vallès.

La Generalitat no ha decidit res, encara no hi ha projecte, però ja hem de saber els cicles formatius.

... problemes amb la preinscripció. Hi ha hagut un excedent de 16 alumnes, que han quedat fora de l'escola pública, i se'ls ha redistribuït a l'escola Immaculada... CiU va denunciar un cop més la manca de planificació de l'equip de govern en matèria educativa: "No tenim notícies de la setena escola... la regidora d'educació, Antònia Pérez, ens assegurava que estava tot controlat i que no calia patir perquè no faltaven places, ens trobem que aquest any ja n'han faltat 16", ha manifestat Vallès.

Aquest paràgraf és la demostració palpable de què no sap de què parla: barreja un tema de primària (setena escola) amb uns hipotètics alumnes de secundària que podrien o no anar a l’Immaculada (que per primera vegada cursarà secundària). Realment els seus coneixements són una base ferma per planificar.

... des de CiU també s'ha denunciat la manca de places d'escola bressol, que ha fet que alguns nens de 0 a 3 anys s'hagin quedat sense plaça (?).

Absolutament impressionant: una regidora de CiU donant lliçons d’escola bressol pública.

...es van presentar les conclusions del Consell d'Infants, ha apuntat Vallès... CiU ha denunciat el poc tacte que té la regidora a l'hora de tractar els nens i nenes de l'escola concertada, ... " La regidora s'equivoca i no entén que aquests nens i nenes són ciutadans i ciutadanes de Castellar, que tenen els mateixos drets, vagin a una escola o una altra, és una afirmació lamentable i equivocada, i que posa de manifest el poc tacte de la regidora i el poc interès cap a models educatius que no sigui l'escola pública, quan el deure de la regidora és governar per tota la comunitat educativa", ha conclòs la regidora nacionalista.

Magnífica manera de convertir un tema positiu i de consens, en un “model de respecte CiU”, només li falta dir que la regidora maltracta els nens.

La senyora Vallès pot tenir raó en el sentit que les declaracions no són seves, però això és un tema que haurà de resoldre a nivell intern i tenir en compte que usurpar la personalitat és més delicte que penjar una foto.