dimecres, 30 de març del 2011

Eleccions

Ahir van ser convocades les eleccions municipals i per tant es posa en marxa l’inexorable procés que acabarà el 22 de maig. La majoria de grups han triat candidats i han començat accions d’això que es diu pre-campanya. No deixa de ser curiós com aquesta vegada tants caps de llista, que fan bandera de la identitat, no viuen a Castellar.
Lògicament tothom intentarà demostrar, en aquests dies, com de simpàtics i meravellosos que són. Els que arriben de nou voldran fer-nos creure que Castellar no existia fa tres mesos i que tenen la clau per resoldre tots els nostres problemes. Alguns que no donen per més, es limitaran a criticar de forma ofensiva i barroera al govern actual, font de tots els mals. Altres que han estat sempre en possessió de la veritat i d’una legitimitat especial, intentaran convèncen's que, ara sí, canviaran el món.
Nosaltres ens limitarem a explicar les moltes coses que hem fet i les que volem fer els propers quatre anys, sense fer massa cas a les moltes animalades insults i falsedats que sentirem aquests dies.
El 22 de maig, l’únic jutge vàlid dictarà sentència i començarà un nou cicle en el que, com sempre, estiguin o no al consistori, alguns continuaran tenint sempre la raó.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Donaves suport a la Montserrat Tura a Barcelona, tot i viure a Mollet, i ara critiques als que no viuen a Castellar i es presenten com a caps de llista; qui t'entengui, que et voti. SIGUES COHERENT, si us plau.

Pepe González ha dit...

Si fossis un una persona oberta que dona la cara i no un/una sectari anònim, et diria que per mi la Montse Tura és una excel•lent candidata a qualssevol càrrec. També que jo no critico a ningú, em limito a posar de manifest una circumstancia curiosa.