dimarts, 21 de juny del 2011

Demagògia barata

Ja coneixem la tendència d’alguns polítics locals a la demagògia, cap sorpresa per aquesta part.
Quan és parla de retribucions, la demagògia creix de forma exponencial. Els regidors de l’equip de govern haurien de treballar gratis i evidentment gestionar, conèixer els temes en profunditat, governar i donar respostes a tot el que planteixin l’oposició. I de matinada escombrar els jardins municipals.
La vocació política s’entén sense cobrar. Si tens vocació de professor o d'astronauta, aspires a guanyar-te la vida treballant en el que t’agrada i si és possible amb un sou digne.
Que miserable és que els propis polítics menyspreïn i desprestigiïn la política!
En el tema dels professionals eventuals l’actitud arriba fins a l'insult i al menyspreu. No importa que Castellar sigui l’ajuntament del Vallès que menys personal d’aquestes característiques té, que siguin un exemple de dedicació i professionalitat i que no tinguin la seguretat del personal fix. Des de la prepotència ignorant i estúpida, el més fàcil és l'insult.
Que difícil és reprimir-se les ganes de pagar amb la mateixa moneda!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un par de cosas a corregir:
Planteixi i treballat.

Sigo estando de acuerdo contigo.¿Porqué,acaso la vocación no hay que remunerarla cuando es tu modo de subsistencia?
Qué pocas vocaciones habría , no? se morirían de hambre!
Por lo demás creo que, eso de que seais de los pocos que habeis ganado duele y hay que hacer demagogia, como dices.

Olga

Anònim ha dit...

Creo que es muy digno el sueldo que teneis. En este pueblo hay algunos que se creen los verdaderos demócratas dando lecciones a los que tienen mayoría absoluta y diciendo mentiras para que se hable de ellos. El pueblo ha mostrado confianza en vuestro equipo y teneis el derecho a hacer lo que considereis mejor para este municipio que por cierto estais dejando tan bonito. Un beso para Ignasi.

Marga