diumenge, 19 de juny del 2011

Indignats

A la gent d’una generació i d’una ideologia ens costa resistir-nos al magnetisme que genera una manifestació.
Via Laietana, a l’alçada del Palau, anava plena (deixo per uns altres les guerres de xifres) de gent, plural i en actitud festiva i no gaire sorollosa.
Poca estètica obrera i poc joves “contraculturals”, majoria de gent madura i professionals i funcionaris de mitjana edat.
Eslògans diversos i contradictoris entre si, de vegades sofisticats i de vegades simplistes. Un crit comú: Puig dimissió, i la salutació entre riures a l’helicòpter de presència continuada. Ni la més mínima referencia ni en eslògans ni en pancartes a la reivindicació nacional
He d’admetre que la majoria eren dels nostres. Ara entenc una mica millor els resultats electorals de fa unes setmanes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo, també hi era, i no publico fotos. Més que penjar la teva foto confirmant la teva assistència, hauries de fer "gestos" demostrant que has entés lo que diuen els indignats als polítics i, entre tots, rebaixar les despese inútils dels càrrecs polítics. Llavors, sí que entendré que tu també hi estiguessis.

Pep A. S.

Anònim ha dit...

Doncs que bé, no sé qui ets, però donat el seu contingut, la teva opinió m’interessa bastant poc. De totes maneres gràcies per la lliçó i per perdonar-me la vida.

Josep A. Cañas ha dit...

D'avagades m'agafa un cert repelus aquells comentaris que dicten el que s'ha de fer. Fa molt temps els metodos i maneres de fer evident la teva disconformitat vers els que per les armes havien instaurat un régim dictatorial en aquest frustrat pais de llibertats, eren casi uniques: lluitar i deixar-te la pell.
Pot ser ara ha ser mes subtil, perque hi han uns minims que no hem de perdre de vista. Tot i així surtir amb foto, ser-hi o no ser-hi a segons quins puestos no ens fa ni millors ni pitxors. El que facis, ben fet será si ho fas perque hi creus.
JAC