dissabte, 5 de juliol del 2008

Ramon Motllor


En les últimes setmanes he estat protagonista involuntari de la ploma fluida i el verb fàcil d’en Ramon Motllor.
No tinc més remei que compartir algunes de les seves valoracions. Com no estar d’acord en la seva defensa dels regidors socialistes? A la seva llista jo sumaria també Jordi Carcolé, Joan Creus i Glòria Massagué, probablement és el millor equip municipal que ha tingut Castellar.
I com no valorar els seus consells sobre el valor de la humilitat, quan sabem que ell, barreja de “cascarrabies” i “abuelo cebolleta”, fa servir la humilitat com a estendard i forma part del frontispici de la seva escala de valors.
Quan ha parlat en Ramon dels seus mèrits? Mai. Algú l’ha escoltat alguna vegada explicar el naixement del CAC, o l’aventura de les pistes de la carretera de Terrassa? No crec.
A vegades, escoltant-lo he tingut dubtes sobre qui havia dissenyat la tomba de Tutankamon o qui havia dirigit les obres de la muralla xinesa.
Però deu ser cosa de l’experiència i de la modèstia. De totes maneres, jo mai demanaré que em demostri que és una bona persona.
Amic Ramon, jo també t’estimo.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt, molt, molt gran, Pepe. Tots sabem que el Ramon, tal i com ell mateix diu, "només sap que no sap res". I sort, perquè si arriba a saber alguna cosa, si per mala sort no arriba a ser tan humil com és, si mai hagués volgut que se li reconeguessin els mèrits... tal vegada aniria explicant a tothom les mil-i-una coses que ha fet (i que, si preguntes una mica als històrics del CAC o de l'atletisme a nivell català o espanyol, resulta que la meitat de coses no són certes). De tota manera, mai ho ha fet i no crec que mai ho faci, no lliga amb la seva personalitat discreta i humil.