dissabte, 24 de juliol del 2010

Regidors

La setmana passada, després del ple, i recuperant una antiga tradició, la majoria dels regidors vam anar a sopar junts.
La confrontació política, tendeix a incrementar les diferències, moltes vegades de forma artificial, entre persones que tenen sensibilitats ideològiques diferents, però també una preocupació comuna: el benestar dels ciutadans.
Al contrari del que creu molta gent, formar part d’un partit, ser regidor, dedicar hores i esforços mentals al teu poble, als teus convilatans, és un acte de generositat que poca gent és capaç de fer i que molt poca gent valora.
Després, com en tots els col·lectius, cada u te la teva personalitat: hi ha gent més tímida, mes exhibicionista o més provocativa, hi ha a qui l’agrada ser més protagonista o mirar-s’ho des de la platea o des de bambolines i fins i tot, hi ha qui es transforma davant dels teus ulls, en el millor dels sentits, en una senyora.
Tots considerem que no ens coneixen prou, i que som millors que la imatge que es té de nosaltres i probablement tots tenim raó.
Un sopar serveix per ampliar, per modificar o per confirmar la teva percepció i, com no pot ser d’una altra manera entre gent intel·ligent i acostumada a un cert nivell de relació, la conversa és suggerent, amena i en moments divertida.
Crec que és positiu ampliar la participació a alguna cosa més que l’activitat política, no sé si alguns dels grups que fan bandera i que poques vegades són els més participatius, faran alguna proposta al ple.

1 comentari:

Jordi i Oriol ha dit...

Un gran sopar i molts bons moments.