dijous, 14 d’agost del 2008

Això és transfuguisme

Daniel Massagué (CiU), alcalde de Torredembarra gràcies a un vot trànsfuga, dóna Urbanisme a l'assessora d'una immobiliària
• El partit de la regidora té la seu al mateix edifici que l'empresa de finques
• La regidora posseeix terrenys al poble, però nega tenir "interessos personals".
CiU, que només té quatre regidors, aconsegueix l'alcaldia gràcies al recolzament d'una regidora expulsada del PSC.
El nou alcalde de Torredembarra Daniel Massagué (CiU), ja ha format el seu nou equip de govern. Massagué ha delegat en els partits independents les carteres amb més pes. Així, Maria Dolors Toda, la portaveu d'Agrupació Democràtica de Torrenca (ADT), assessora d'una gran immobiliària, gestionarà Urbanisme i José García, del mateix grup, portarà Serveis Generals.
Santiago Ardèvol, portaveu del Grup d'Independents de Torredembarra, assumirà Hisenda. Laura Pradeda, que va ser expulsada del PSC, serà la responsable d'Obres Públiques. El PSC la vol declarar trànsfuga.
Les figures més controvertides són les de Toda i Pradeda, totes dues advocades. Toda treballa com a assessora jurídica d'Eurocasa Dorada, "un grup immobiliari que té interessos dins i fora de Catalunya" --segons va explicar ahir la regidora mateix-- i ella mateixa té terrenys al municipi "que no estan sota cap projecte urbanístic, i d'altres que ja estan construïts". Eurocasa Dorada i el partit ADT tenen la seva seu al mateix edifici, a la plaça de la Vila, número 5.
Laura Pradeda, expulsada del PSC, aconsegueix gestionar Obres Públiques, funcions que li van ser negades per l'equip de govern anterior.
No coneixem que pensa CDC ni a Castellar ni a Catalunya, ni què passa amb el pacte antitransfuguisme. Ja que el tenen a prop i són molt amics, podrien preguntar-li al secretari d'acció municipal Lluís Coromines que és el responsable del tema.