divendres, 2 de gener del 2009

Ateus de Catalunya

















A l’octubre de 2008 la British Humanist Association, amb el suport del professor Richard Dawkins, el conegut biòleg evolucionista autor de “El espejismo de Dios”, va començar a recaptar fons per iniciar una campanya de publicitat als autobusos de diverses ciutats angleses, com Londres, Birmingham, Manchester i Edimburg, amb l’objectiu de sensibilitzar als ciutadans ateus, no creients i lliurepensadors en general sobre la necessitat de “fer-se visibles”, de sentir-se orgullosos de les seves conviccions i de reivindicar per a ells els mateixos drets i llibertats que es reconeixen a altres ciutadans pel sol fet de posseir o manifestar unes creences religioses.Des de llavors la campanya del “Bus Ateu” s’ha estès per tot el món i finalment arribarà també al nostre país. Durant el mes de gener de 2009 començaran a circular per Barcelona els primers autobusos amb el lema “PROBABLEMENT DÉU NO EXISTEIX. DEIXA DE PREOCUPAR-TE I GAUDEIX LA VIDA” i, si la resposta dels ciutadans és tan positiva com ho ha estat a altres països, aviat s’estendrà a Madrid i a altres ciutats de l’Estat.
Ateus de Catalunya

Aprofito per penjar algunes aportacions.
















2 comentaris:

Anònim ha dit...

Saludos Pep, divertido y reflexivo blog... peeeeero cambia el enlace del Google Earth... aparecen marcadas todas las iglesias, parroquias y conventos de Castellar... ja ja ja ja ja ja ja. Paradojas de la web, tu poniéndoles a parir y por otro lado haciéndoles promoción. Salut y força. Un abrazo. Miguel R.C.

Pepe González ha dit...

hola miguel:
entiendo que te haga gracia, pero si lo miras bien verás que en Castellar lo que hay, sobre todo, son ermitas y fuentes.
Es un trabajo encomiable realizado por gente del Centre excursionista de Castellar.
El dia que quieras te invito ha hacer una excursión por el entorno de Castellar, seguro que te gusta.