dimarts, 14 de juliol del 2009

Toni Castells

Conec a Toni Castells des de els vuitantes. Era assessor del grup parlamentari socialista i representant del nostre grup en la comissió mixta de valoracions, en un moment en que el desplegament del primer estatut era clau pel futur del nostre país.
Ja en aquella època, malgrat la seva joventut, era el principal expert del país en finançament i en el funcionament de l’economia en estats federals.
El model aprovat aquesta setmana hauria estat impossible sense ell, sense la seva pedagogia a Catalunya i a Espanya. Molts anys després la filosofia econòmica que predicava s’ha fet realitat. En els propers anys encara valorarem més la importància de del seus criteris i la solidesa i fermesa de la seva negociació.
Simultàniament torna a sortir la versió més oportunista i de curta volada de CiU, això sí embolicada en la senyera i amb argot patriòtic. Perquè serà que quan no tenen raó sempre recorren a la bandera?
Toni Castells és un home sòlid, competent i de conviccions profundes, estic orgullós de compartir amb ell ideologia i sigles polítiques. Gràcies mestre.

1 comentari:

pepe ha dit...

Gràcies per les correccions. Ja sé que l'ortografia no és el meu fort.