diumenge, 20 d’abril del 2008

Al.leluia!

A través de les pàgines de l’acTUAL he pogut comprovar que aquest bloc de notes té lectors, o al menys té un lector: el senyor Jordi Permanyer.
Realment no és el lector més desitjat, però en els temps que corren, tampoc es tracta de fer-se massa l’estret.
Entre les aficions del senyor Permanyer està la d’insultar als socialistes. Tot el mandat anterior la seva expressió preferida era “demagogs” (al nostre grup municipal feiem apostes sobre el moment del ple en el que pronunciaria l’epítet ).
Aquesta setmana, demostrant la gran simpatia que sent per la meva persona, em qualifica de manipulador, per afirmar, en el meu bloc de notes, que el seu grup va votar en contra de la proposta de demanar una subvenció per la segona escola bressol pública, cosa que és fàcilment comprovable a l’acte del ple.
En fi, són coses d’algú que, amb la seva actitud, fa que la bona gent del poble dubti dels polítics.
El senyor Permanyer és un polític professional que fa anys que viu de la política. Mentre estava a l’equip de govern no hi ha res a dir, era la seva feina.
Però a les últimes eleccions municipals, la candidatura encapçalada per ell, va treure els pitjors resultats dels últims vint anys, i ens consta, de forma directa, que ell ha contribuït clarament a aquest fet.
Per algú que sovint interpreta el que diu el poble de Castellar, hauria de ser fàcil adonar-se quan el missatge és tan clar.
Doncs no, ell continua, des de la possessió de la veritat, donant lliçons i a més, com a premi per la seva brillant gestió a la regidoria d’hisenda, l’han contractar com assessor econòmic (treball interessant assessorar!) a l’ajuntament de Santa Perpetua.
Estem segurs que és gracies al seus mèrits i als seus coneixements de la matèria i que res té a veure la composició del consistori.
Que hi farem!, tot sigui per no tornar a la rutina del banc.