diumenge, 20 d’abril del 2008

L'Antònia

En les últimes setmanes i en resposta a un article de l’Antònia en el que defensava la necessitat de planificació de les instal·lacions educatives, s’ha produït un intercanvi d’opinions amb la senyora Perich, crec, sobre el model d’escola i, de retruc, sobre la gestió de l’anterior equip de govern.
Es cert, que els models educatius del PSC i de CDC no són idèntics, i també que es poden arribar, en molts casos, a solucions compartides, ja que la política local apropa necessariament les possibles alternatives.
El que sorprèn és l’anàlisi que fa la senyora Perich de la personalitat de la nostra regidora.
De l’Antònia es pot dir (i no només jo, que tothom sap que som amics) que, per la seva experiència, els seus coneixements, la seva dedicació, la seva entrega i tossudesa, es la regidora més coneixedora de la problemàtica de l’escola, de tots/es els que han tingut aquesta responsabilitat al nostre municipi.
Segur que, com tothom, té defectes, però el que no es pot dir (per que sona a collonada), es que és prepotent o que té ambicions de poder.
Alguns sabem l’esforç que va suposar que digués sí, a la oferta d’encapçalar la nostra candidatura, i lo poc que li costaria deixar-s’ho.
Confio que la senyora Perich estigui més encertada en la resta del seus anàlisis.