dissabte, 12 d’abril del 2008

CiU i ERC voten contra la nova escola bressol

Ells diran que no, però aquest va ser el resultat de la seva votació a l’últim ple.
La setmana passada, el sr. Artur Mas, en una entrevista al diari, feia una apel·lació contra la cultura del no, llàstima que els seus companys de Castellar estiguin tan poc interessats en la seva filosofia.
Des de fa alguns mesos, ERC i CiU de Castellar estan instal·lats en aquesta cultura del no, amb una única obsessió: fer perdre alguna votació a l’equip de govern. Per aconseguir aquest objectiu, són capaços de votar en contra del que fa poc eren principis innegociables.
Es tornen a confondre i confonen al seu electorat, allà ells! Probablement deu ser molt estimulant buscar pactes “pro natura” als plens i contradir els teus principis, però això s’acaba pagant. Ja es va començar a pagar fa deu mesos.
Segurament a la senyora Gatell li agradaria tenir un altre electorat (de la senyora Perich mai he sabut quin és el seu pensament polític i la resta del grup encara ha parlat poc), però els votants de CiU són els que són: raonables, sensats i conservadors, i esperen dels seus dirigent uns determinats posicionaments.
Competir per l’electorat de l’Altraveu, que ja està defensat amb certa coherència i que, al menys per ara, és escàs, és la millor manera de perdre el teu electorat.