dissabte, 12 d’abril del 2008

Jordi Roman

Després d’una setmana complicada a nivell de feina, tinc una estona per reconciliar-me amb l’activitat quotidiana de Castellar.
Llegeixo a l’acTUAL de la setmana passada un article del Jordi Roman (no tinc problemes per citar el nom sencer i de parlar amb ell sempre que em doni la gana),
article que alguns, en la seva concepció conspiradora de la vida, pensaran que hem dictat els socialistes.
No és que digui coses molt noves, però val la pena recordar algunes qüestions:
Al senyor Roman el va posar a les llistes la senyora Gatell (o CiU), no els socialistes.
Unió es va dissoldre, per unanimitat, a Castellar, després de trencar amb CDC, no sé si això suposa que ja no existeix CiU (a vegades se’ns oblida que són una coalició).
Unió i el senyor Roman van marxar perquè no acceptaven el lideratge de la senyora Gatell, a qui consideraven màxima responsable de la desfeta electoral.
Per mi, aquest són arguments polítics.
És possible que el senyor Roman es mogui per criteris personals (ni els conec ni m’interessen) però hi ha una cosa certa: es l’únic dels quatre regidors de l’anterior equip de govern que continuen a l’Ajuntament (els altres tres son les senyores Gatell i Perich i el senyor Permanyer) que no es dedica professionalment a la política i estic convençut que de tots quatre es el que està pitjor pagat.
No sé si és el menys hàbil, el que sí és cert, és que és el que menys s’ha aprofitat de la seva condició anterior.

La veritat és que s’obre un camp interessant de reflexions.