dimarts, 13 d’abril del 2010

Justícia injusta

Fa molts anys que la meva confiança en la justícia (o en el poder judicial) està sota mínims. L’absolució dels responsables d’Egunkaria, demostra, una altra vegada, la imprudència amb què s’ha actuat contra la llibertat i contra ciutadans innocents.
A risc d’anar contra corrent i coincidir amb sectors ideològics de les meves antípodes, crec que el jutge Garzón ha prevaricat i que ha estat moltes vegades injust, sota la seva capa de salvador del món. També he afirmat que l’Audiència Nacional és una anomalia democràtica que ha donat “patente de corso” a alguns jutges amb vocació de redemptors.
Avui, Garzón passa per la mateixa situació, que han passat molts innocents gràcies a la seva activitat i està demostrant una especial habilitat per fer-se la víctima.
És cert que els defensors de la recuperació de la memòria històrica tenen raó i que s’ha de trobar la fórmula per atendre les seves reivindicacions, que segur que no passen per l’actuació d’un jutge oportunista.
Si realment, com sembla, al jutge Garzón el suspenen de les seves funcions, que no em busquin en el cor de “plañideras”.

2 comentaris:

gemma. ha dit...

Brillant Pepe, res més a afegir. En el marc del populisme (aquest cop progre) en el que estem inmerses, postures d'aquest tipus són les que em fan pensar que, desde la diversitat, encara queda molt per construïr. Sempre quedarà la intel.ligència i l'esperit crític...

mariano santiso ha dit...

Pepe un abrazo muy fuerte.Espero que tu jubilación te traiga más felicidad y tiempo para alejarte de las peuqeñas miserias de nuestra empresa.Comparto al cien por cien tu reflexión sobre Garzón, pero que ddificiel es tener opinión propia en nuestra izaquierda sin que te excomulguen.