divendres, 9 d’abril del 2010

Suma i segueix

Hi ha gent que pensa, amb una certa raó, que tinc un punt impertinent i un sentit de l’humor massa sarcàstic, també uns altres que et valoren (malament) sense haver parlat mai amb tu, suposo que és inevitable si tens un cert paper públic.
El que encara em sorprèn és la fragilitat de la memòria o la “jeta” amb la que alguns critiquen l’actual gestió municipal. A part d’una senyora analfabeta d’IC, la que fa més mèrits, en aquest sentit, és la cap de l'oposició, durant molts anys, regidora de l’equip de govern i tres anys d’alcaldessa.
La senyora Gatell, d’una forma directa o indirecta ha qüestionat sempre la figura de l’alcalde. Com no se’n surt, ara es fica amb la regidora d’educació, suposo que per intentar justificar una gestió, en aquesta àrea, inexistent els seus tres anys de mandat.
L'última és retreure-li que no parlés a l’últim ple, en un tema de modificació de la qualificació d’un solar (?) i criticant que intervingués l’alcalde.
I és clar, jo sempre tinc la tendència a tirar de moviola i penso en el seu equip fa uns anys, i recordo qui era la regidora d’ensenyament, i la de política social i el de governació i el de via pública i.... invites als lectors a consultar les actes dels plens entre 2003 i 2007 (estan al web municipal) perquè puguin comprovar quantes intervencions, i amb quins continguts, van fer els seu regidors i recordes que, amb una certa conya no exempta de veritat, l’anterior mandat era el de Blancaneus (és un dir) i “los siete muditos”. (confio que el dibuix no es consideri ofensiu)
Però alguna gent té aquest tarannà: exigeix coses que ella no ha fet mai i d’aquí uns mesos farà promeses sobre temes en els que no va fer res quan va tenir l’oportunitat.
Jo estic convençut que la portaveu de CiU és una política amortitzada i el castellarencs, per segona vegada, no es deixaran enganyar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ho he trobat genial tot i els desencontres massa sovintejats que puguem tenir. Vagi per davant la intel·ligència de les persones.
Elisenda

Pepe González ha dit...

Em nego a tenir desencontres amb tu, si es necesari canvio...(tampoc és això, en tot cas modulo l'opinió)