dimecres, 1 d’octubre del 2008

Edifici PERSIANA

La setmana passada els arquitectes ens van portar el projecte executiu de l’edifici cultural, pantalla.... que algú ha començat a batejar com edifici persiana.
En les properes setmanes, una vegada que els serveis tècnics de l’ajuntament verifiquin la seva idoneïtat, iniciarem el concurs d’adjudicació de les obres.
De vegades comentem, amb la resta de l’equip, la desgràcia que suposa trobar els comptes de l’ajuntament sota mínims i haver de posar ordre en els comptes del passat i ara trobar-nos amb la crisi econòmica i haver de continuar gestionant misèria. És trist tenir milers d’idees i no tenir la possibilitat de trobar mitjans per portar-les a termini.
Acabar mínimament la plaça major, fins i tot reduint les pretensions anteriors, condicionarà les inversions de tot el mandat, però hem pensat que no podem mantenir molts més anys aquesta part de Castellar en situació de provisionalitat. Especialment la reobertura de l’Auditori és una necessitat ineludible.
En un moment de precarietat i de dificultats econòmiques hem d’afinar especialment unes decisions en què no ens podem equivocar.