divendres, 10 d’abril del 2009

Model de comunicació

La setmana passada, casualment, va caure a les meves mans, un butlletí municipal (un mitjà de comunicació, diuen ells) de Palau solità i Plegamans, que té un nom molt original: Fem Poble.
Algú es preguntarà el perquè del meu interès per Palau, a part de compartir comarca.
Palau té el privilegi de comptar amb l’assessorament d’una il·lustre regidora del nostre ajuntament, el que no deixa de ser una anècdota, i per sobre de tot, és un ajuntament en el que una nova majoria va desplaçar a l’anterior govern municipal format pel PSC i IC.
El govern està integrat per 6 regidors de CiU, 2 d’ERC i un del PP, que és qui dona la majoria, i que, en aquest cas, no sembla que molesti massa als regidors d’ERC. (prefereixo no pensar què haurien fet els regidors d’ERC de Castellar en una situació semblant).
Aquesta majoria, coherent, el que si té clar és el model de comunicació: en el temps que porten i amb una excusa barata, han tancat l’emissora i han començat l’edició de Fem Poble, un butlletí mensual de 12 pàgines i distribuit a les busties, model d’objectivitat, en el que es parla, en exclusiva, de la meravellosa gestió de l’equip de govern.
Jo no vull, però de vegades costa, fer comparacions. És aquest el model que volen per Castellar?, de fet no és tan diferent del que tenien a Castellar abans de les eleccions.
El que si és cert, és que no enganyen a ningú, està fet exclusivament pel lluïment de l’equip de govern.
Recomano que consulteu el butlletí de Palau i sereu conscients del que ens estem perdent.