dissabte, 30 de maig del 2009

Demano excuses

M’han arribat algunes crítiques sobre les meves intervencions en relació a la mobilització d’alguns pares i mares de l’escola El Sol i la Lluna.
La més repetida té a veure a la denúncia de manipulació o als intents d'instrumentalització: alguns pares pensen que les meves paraules eren un menyspreu de la seva intel·ligència o la seva capacitat de decidir.
El post que va donar peu a la polèmica és el següent:

ERC de Castellar demostra una altra vegada la seva coherència política, mentre el portaveu parla de no polititzar l’escola i en buscar el consens, el president convoca una mobilització per un tema en el qual l’Ajuntament no té competències.

És evident que no més faig referencia a l’estratègia d’un partit polític que és molt exigent quan es tracta dels altres i molt poc amb ell mateix.
Lamento que alguns pares i mares se sentin menyspreats o insultats, no era la meva intenció i els demano excuses, però evidentment no comparteixo la seva estratègia.
Crec que l’actitud oberta i receptiva de l’equip de govern no mereixia l’actuació del dia de la visita del president Maragall i per aquesta raó els regidors ens van sentir injustament tractats. Una cosa és instar-te a resoldre un problema i una altra entrar amb xiulets a rebentar un acte.
S i aquesta és la idea que es té de civisme, evidentment tenim problemes d’interpretació.