dimarts, 2 de febrer del 2010

Difama, que algo queda

O també es podria dir: "se cree el ladrón que todos son de su condición". I el més greu és que no sorprèn.
Els nostres il·lustres opositors tenen vocació de premsa groga i es llencen, sovint, a la piscina sense aigua. Fa mesos que havien decidit que faríem unes determinades actuacions i si no ha estat així, és igual, no deixaran que la veritat contradigui un bon prejudici.
El tema és especialment greu quan el difamador és un electe (però tampoc és nou) que té la facultat de consultar els dossiers municipals, inclosos els concursos de selecció.
Era pública, i explicada de forma reiterada, la voluntat de l’equip de govern de donar la gestió de l’Espai Cívic a una empresa especialitzada, la complexitat del projecte, altament valorat per tots aquells que no tenen una visió anacrònica i sectària, així ho recomanava.
El procés ha estat llarg i els actes administratius, tots ells oberts a l’oposició, escrupulosos.
Malgrat la singularitat del projecte, és van presentar 3 empreses. Totes elles reunien el requisits exigits en la convocatòria.
La millor proposta en tots els capítols ha estat, i l’informe dels tècnics és determinant, la de l’empresa WORLD WIDE MINDS.
La empresa té una llarga trajectòria i, fins a on jo arribo, no té ideologia política. Ha estat triada per la seva contrastada capacitat per portar a terme el projecte.
La que serà la directora del centre, la Maria Sánchez, es una professional de currículum brillant i una autoritat en el camp de l’innovació i les noves tecnologies.

L’altre tema de controvèrsia és el concurs per ocupar la plaça vacant, que ha provocat la marxa a un ajuntament veí, del director de la ràdio, i que algú ja ha decidit que ocuparà “algú amb carnet”.
Les bases del concurs són públiques i objectives, estan publicades al Butlletí Oficial, malgrat no ser obligatori, i en primera pàgina del web municipal. És poden presentar candidatures fins al dia 4 de febrer. La resta del procediment serà escrupulós, com fins ara, i guanyarà el que demostri més mèrits.
De totes formes, ja sé que no serveix de res, si la blogsfera groga ja ha dictaminat, això es llei, perquè com deia abans: es creu el lladre que...Tal vegada li seria més fàcil analitzar els mèrits, titulacions i carnets d’assessors i càrrecs de confiança del seu entorn i explicar-lo públicament.
A Castellar no demanem carnets ni als que estaven ni als que vindran, no demanem carnet ni per ser regidor del nostre grup municipal.